index

Vi har haft æren af at kunne bidrage til Aarhus-2017 med “Mit Drømmeland” –  et spændende Skrol projekt for daginstitutioner i Odder Kommune. “Mit Drømmeland” var det første Skrol projekt udenfor skole regi.

Konceptet bag “Mit Drømmeland” var, at en pædagog og to børn fra hver af Odder Kommunes daginstitutioner blev introduceret til Skrol over to dage. Herefter tog de hjem til institutionerne, for at undervise de andre pædagoger og børn hvordan man arbejder med Skrol – ud fra “Børn underviser børn” konceptet. Resultatet blev 350 Skrol-plader, med børnenes individuelle “Drømmeland”, der blev udstillet i Vitapark, Odder.

Se en video fra projektet nedenfor:

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s